Voorwaarden

 • 7 Men biedt u originele en aansprekende ontwerpen van hoog niveau.
 • Uw briefing komt niet bij een dure account manager terecht, maar rechtstreeks bij mij. Daardoor wordt versnippering van uw informatie en wensen (of erger: ruis) tot een minimum beperkt. Bovendien komt uw budget volledig terecht bij de creatie van uw nieuwe logo waardoor dit alleen maar beter wordt!
 • Ik heb meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en andere communicatiemiddelen.
 • U ontvangt uw uiteindelijke project in verschillende bestandsformaten, te gebruiken in allerlei soorten programma’s. U kunt uw nieuwe logo (en eventueel huisstijl) snel in gebruik nemen, denk aan drukwerk, internet, social media, interactief, tv/video, enz.

Betalingsvoorwaarden

 • Dankzij korte communicatielijnen kan ik ervoor zorgen dat mijn tarieven een stuk aantrekkelijker zijn dan die van een standaard reclame- of ontwerpbureau. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
 • Vooraf ontvangt u per e-mail een duidelijke offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent.
 • Nadat u mijn eerste ontwerpen gezien heeft, krijgt u een week bedenktijd om te reageren. Daarna gaan we verder, of maak ik – indien nodig – een paar nieuwe ontwerpen. Uiteraard gaan we door tot er een ontwerp ligt waar we beiden trots op zijn, binnen het redelijke van het aantal uur en het afgesproken bedrag.
 • 50% van het totaalbedrag voordat ik aan de slag ga (alle benodigde gegevens ontvangt u in mijn bevestigingsbericht). Na akkoord van de definitieve ontwerpen stuur ik u mijn factuur en kunt u het restant overmaken. Daarna stuur ik u alle benodigde bestanden toe. Mocht u, al dan niet door onvoorziene omstandigheden, na de bedenktijd alsnog onze samenwerking willen beëindigen, dan wordt de aanbetaling niet teruggestort.
 • Ik garandeer dat er strikt vertrouwelijk met uw persoonlijke en bedrijfsgegevens wordt omgegaan. Deze zullen in geen enkel geval, tijdens of nadat uw project is afgelopen, aan derden doorgestuurd worden.
 • Betalingen van (vervolg)opdrachten:
  Gezien de bijzonder korte termijnen waarop mijn klanten hun opdrachten klaar willen hebben (lees: bijna directe levering), hanteer ik een betalingstermijn van 3 (week)dagen. Indien er binnen die periode niet betaald is, volgt er een herinneringsbericht. Mocht ik na 1 week nog geen betaling hebben ontvangen, dan breng ik 10% administratiekosten extra in rekening.

Spoed?

 • U kunt voorrang krijgen op mijn andere lopende projecten indien u een project sneller dan de door mij aangegeven periode nodig heeft. Tegen 250% van mijn gangbare tarief ga ik direct voor u aan de slag en krijgt u met spoed de eerste voorstellen.

Auteursrechten

 • Na betaling van het volledige bedrag van uw project stuur ik u een zogenaamde ‘Overeenkomst overdracht van auteursrechten’. Vanaf dit moment zijn mijn ontwerpen uw volledig eigendom en kunt u ze commercieel gebruiken. Voor het overdragen van auteursrechten reken ik € 100,-.
 • Alleen wanneer u rechtstreeks een opdracht plaatst bij 7 Men, ontvangt u van mij de auteursrechten over het gemaakte werk. In het geval van pitches en andere ontwerpwedstrijden behoudt 7 Men de rechten en kunnen deze enkel op uitdrukkelijk verzoek overgedragen worden. Of dit al dan niet gebeurt, ligt ter beoordeling aan 7 Men.