Image
Top
Menu

Wat ontvangt u?

bij logo-, huisstijl- en/of website-ontwerp.

Logo-ontwerp

U ontvangt uw nieuwe logo in kleur, zwart-wit en/of grijsschalen, geschikt voor drukwerk en beeldscherm. Ik maakt de meest gangbare digitale bestandsformaten aan:

  • AI : een Adobe Illustrator vectorbestand, dat door uzelf met dit programma bewerkt kan worden. Schaalbaar naar alle afmetingen en drukwerk op allerlei materialen.
  • EPS : een vectorbestandstype dat over het algemeen door drukkerijen gebruikt wordt en wat door de meeste tekenprogramma’s geopend kan worden.
  • PNG : een pixelbestand, ideaal voor toepassingen op internet, maar ook te gebruiken in Microsoft Office (Word, PowerPoint), Pages, Keynote of Prezi. Wordt aangemaakt in een resolutie van 300 DPI.
  • JPG : een pixelbestand, veelal voor internetgebruik. Wordt aangemaakt in een resolutie van 300 DPI.
Huisstijl-ontwerp

U ontvangt over het algemeen digitale PDF-bestanden, die gereed zijn om bij een (internet)drukker te laten drukken. Dit bestandstype sla ik beveiligd op, zodat het niet aangepast kan worden. Op die manier blijft het ontwerp intact. Als u ervoor kiest om uw documenten met uw eigen kleurenprinter uit te draaien, zal er in plaats van een PDF-bestand een Word-, Pages- of Excel-bestand aangemaakt worden.

Website

Wanneer u een website aan mij gevraagd heeft, krijgt u een draaiende website. Afhankelijk van de gemaakte afspraken niet, gedeeltelijk of volledig ingericht. Wilt u een webwinkel, dan ontvangt u een gelaagd Adobe Photoshop bestand (PSD) in een resolutie van 72 DPI, waarmee een (Magento-)programmeur uw nieuwe webwinkel kan bouwen.

Handboek (additioneel voor € 250,-)

In dit PDF-document (van ongeveer tien pagina’s) kunt u de richtlijnen voor het logo- en/of huisstijlgebruik terugvinden. Inclusief alle kleurcodes, waarvan de waarden staan aangegeven in het kleurenpalet van Pantone (PMS) en full colour (CMYK) voor drukwerk, en in RGB en heximale waarden voor beeldschermen. Verder staat in dit document welke lettertypen er voor uw logo en/of huisstijl gebruikt zijn.

E-mail

U ontvangt alle bestanden per e-mail. Snel en gemakkelijk.

Geïnteresseerd in wat ik doe?

Symboliek doet zoveel meer met een logo, ik raak er simpelweg niet over uitgepraat.
Als u wilt weten wat ik voor een nieuw logo kan betekenen,
of hoe ik een bestaand ontwerp van extra lading kan voorzien…

Neem nu contact op