Image
Top
Menu

Stappenplan/plan van aanpak voor logo, huisstijl of website-ontwerp

In 4 stappen naar een succesvolle uitstraling!

U vraagt een offerte aan.

U ontvangt van mij een offerte. Mochten bepaalde zaken onduidelijk zijn, dan zal ik die melden of ik zal hierover telefonisch contact met u opnemen. Wanneer voor ons beiden alles duidelijk is en nadat u een aanbetaling van 50% heeft gedaan, kan het creatieve proces beginnen. Ik stuur u een vragenlijst toe. Hoe meer informatie u doorgeeft, hoe beter het beeld is dat ik van uw onderneming, dienst of product krijg. In geval van een logo-aanvraag beschrijft u bijvoorbeeld hoe u uw nieuwe logo voor u ziet. Doe dat zo nauwkeurig mogelijk. Vindt u het moeilijk om uw briefing via e-mail te versturen? In dat geval kom ik persoonlijk bij u langs om kennis te maken. U kunt mij dan precies vertellen wat uw wensen zijn. Zeker wanneer het om omvangrijkere projecten gaat, is een persoonlijk bezoek nuttig en effici├źnt. Houdt er wel rekening mee dat ik hiervoor een vergoeding vraag (afhankelijk van aantal km. en bezoektijd).

U ontvangt de eerste concepten.

Na enkele dagen ontvangt u de eerste conceptvoorstellen per e-mail, voorzien van commentaar en eventuele aanbevelingen. Ontwerpen is echter wel een creatief proces. Ik ben geen machine waarbij er na een druk op de knop mooie logo’s, huisstijlen, websites of andere ontwerpen uitrollen. Alleen wanneer ikzelf helemaal tevreden ben over mijn ontwerpen, leg ik ze u voor. Het kan dus soms iets langer duren, maar in zo’n geval weet u dat u van mij het beste krijgt. Ik breng u hoe dan ook altijd op de hoogte van de voortgang. Na ontvangst kiest u uit mijn concepten degene die het best aansluit bij uw onderneming.

Ik pas de ontwerpen aan.

Nadat u een conceptvoorstel gekozen heeft, zal ik het ontwerp verder uitwerken. Met behulp van uw opmerkingen en suggesties perfectioneren we het samen tot een definitief ontwerp. Mijn ervaring is dat we snel een fraai resultaat hebben.

Uw uitstraling ziet er aansprekend uit!

Alleen wanneer we beiden helemaal tevreden zijn over het ontwerp van uw nieuwe logo zal ik het definitieve ontwerp toesturen. In verschillende bestandsformaten, geschikt voor de meest gangbare programma’s op PC en Mac. Direct klaar voor gebruik. Indien u andere onderdelen (huisstijlontwerpen e.d.) besteld heeft, zal het proces zich herhalen; u zult eerst weer conceptvoorstellen ontvangen waaruit u een keuze maakt.

Bij het ontwikkelen van een website gaat het als volgt; ik maak in eerste instantie een basisontwerp dat een goed beeld geeft van de look&feel van uw nieuwe website. Dit kan een fictieve (home)pagina zijn waarop functionalteiten te zien zijn, die uiteindelijk over meerdere pagina’s verspreid zullen worden. Of ik maak alsnog enkele losse pagina-ontwerpen wanneer het om een hele specifieke pagina’s gaat die een eigen ontwerp nodig hebben. Na eventuele correctieronden keurt u de ontwerpen goed, waarna ik deze naar de webbouwer stuur. Afhankelijk van de complexiteit van uw website duurt het ongeveer twee weken voordat alles in WordPress te bekijken is. Vervolgens gaat u of ik, net wat er afgesproken is, de website van definitieve content voorzien. Wanneer u tevreden bent, kan uw nieuwe site live!

Geïnteresseerd in wat ik doe?

Symboliek doet zoveel meer met een logo, ik raak er simpelweg niet over uitgepraat.
Als u wilt weten wat ik voor een nieuw logo kan betekenen,
of hoe ik een bestaand ontwerp van extra lading kan voorzien…

Neem nu contact op