Image
Top
Menu

…over logo’s, symbolen en andere (beeld)taal.

Dring door in het onderbewustzijn van uw doelgroep met behulp van tijdloze, universele kennis die niet op school verteld wordt.

Ik heb een inspirerend verhaal waarin bekende logo-ontwerpen in een decor van alledaagse gebeurtenissen een verrassende betekenis krijgen. Ik ga ver terug naar de oorsprong en betekenis van vorm die, verpakt in symbolen, overal onder uw neus gewreven wordt.

Tijdens deze presentatie leer ik u de onderliggende boodschappen van beeldtaal te herkennen. Daardoor ‘leest’ u een logo of (merk)beeld ineens op een heel andere manier en gaat een doodgewoon dagelijks symbool een compleet nieuwe betekenis krijgen. Ik laat zien wat u normaal gesproken niet ziet. Deze presentatie is een aanwinst voor iedereen die door de bomen van medialand het bos wel eens wil zien, of voor de onvoorbereide luisteraar die ineens kennis van zaken krijgt waar hij of zij het bestaan niet van wist!


Meer dan interessant voor:

Marketing en media events

Elk jaar worden er talloze congressen, seminars, relatiedagen en productlanceringen georganiseerd. Organiseert u binnenkort zo’n evenement en bent u op zoek naar een originele gastspreker? Of het nu om de food-, automotive-, retail-, zorg-, sport-, bouw- of mediabranche gaat, ik vind altijd genoeg aanknopingspunten om de bezoekers een boeiend en leerzaam verhaal te vertellen. Zelfs als het gaat om hun eigen merklogo, heb ik marketeers vaak iets verrassends te melden.

Scholieren en studenten

Doordat ik als vormgever dagelijks logo’s vormgeef, kijk ik anders tegen zaken aan. Welke thema’s zie ik keer op keer terugkomen en wat willen de afzenders hiermee (bewust of onbewust) duidelijk maken? Mijn presentatie is een prachtige aanvulling op elk vakkenpakket (onder- en bovenbouw) en past goed bij een les/college Maatschappijleer, CKV, Nederlands, Engels, Geschiedenis of Biologie. Helemaal fascinerend voor leerlingen die opgeleid worden tot ‘vormgever’!

Bedrijven en bureaus

Wilt u de medewerkers van uw bedrijf op een andere manier naar vormgeving laten kijken? Zeker als dit vakgebied dagelijks onderdeel uitmaakt van de werkzaamheden, zoals bij bv. een reclame-, ontwerp- of architectenbureau, kan de informatie uit mijn presentatie heel bruikbaar zijn.

Clubs en verenigingen

Voor wetenschappelijke kringen, Rotaryclubs, loges, (vak)verenigingen, leesclubs, gespreksgroepen, yogastudio’s, spirituele en religieuze centra is deze presentatie heel aantrekkelijk, omdat velen onder hen al redelijk bekend zijn met de materie die ik behandel. Het enige wat ik doe is losse eindjes aan elkaar knopen. Of oude bouwwerken neerhalen.

Voortaan kijkt ook u heel anders naar:
Geïnteresseerd in deze presentatie?

Nodig mij uit op uw evenement, seminar of relatiedag, voor uw personeel, een college, studiegroep of ander gezelschap.Datum, tijdstip en locatie zijn in overleg bespreekbaar, evenals de lengte van de presentatie.
U kunt contact met mij opnemen via e-mail of bel 06 51 138 137.

Ja, ik heb interesse!