Image
Top
Menu

Garanties en voorwaarden van 7 Men

 • 7 Men biedt u originele en aansprekende ontwerpen van hoog niveau.
 • Zoek niet langer op logowebsites met voorgeproduceerde nietszeggende ontwerpen, tussen clip-art of in andere beeldbanken. Een logo van 7 Men is op maat gemaakt en u zult er lange tijd met plezier naar kijken.
 • Uw briefing komt niet bij een dure account manager terecht, maar rechtstreeks bij mij. Daardoor wordt versnippering van uw informatie en wensen (of erger: ruis) tot een minimum beperkt. Bovendien komt uw budget volledig terecht bij de creatie van uw nieuwe logo / identity design, waardoor dit allemaal beter wordt!
 • Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en andere communicatiemiddelen. En ik leer elke dag meer!
 • U ontvangt uw uiteindelijke project in verschillende bestandsformaten, te gebruiken in allerlei soorten programma’s. U kunt uw nieuwe logo (en huisstijl) snel in gebruik nemen, denk aan drukwerk, internet, smart phone, interactief, tv/video, etc.

Betalingsvoorwaarden

 • Dankzij korte communicatielijnen kan ik ervoor zorgen dat mijn tarieven een stuk aantrekkelijker zijn dan die van een standaard reclame- of ontwerpbureau. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.
 • Vooraf ontvangt u per e-mail een duidelijke offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent.
 • Nadat u de eerste conceptvoorstellen gezien heeft, krijgt u een week bedenktijd. Indien u niet helemaal tevreden bent, kunt u een aanpassingsronde op een van die concepten aanvragen, of om een nieuwe serie eerste concepten vragen.
 • 50% van het totaalbedrag voordat ik aan de slag ga (alle benodigde gegevens ontvangt u in mijn bevestigingsbericht). Na accoord van de definitieve ontwerpen stuur ik u mijn factuur en kunt u het restant overmaken. Daarna stuur ik u alle benodigde bestanden toe. Mocht u, al dan niet door onvoorziene omstandigheden, na de bedenktijd alsnog onze samenwerking willen beëindigen, dan wordt de aanbetaling niet teruggestort.
 • Ik garandeer dat er strikt vertrouwelijk met uw persoonlijke en bedrijfsgegevens wordt omgegaan. Deze zullen in geen enkel geval, tijdens of nadat uw project is afgelopen, aan derden doorgestuurd worden.
 • Betalingen van (vervolg)opdrachten:
  Gezien de bijzonder korte termijnen waarop mijn klanten hun opdrachten klaar willen hebben (lees: bijna directe levering), hanteer ik een betalingstermijn van 3 (week)dagen. Indien er binnen die periode niet betaald is, volgt er een herinneringsbericht. Mocht ik na 1 week nog geen betaling hebben ontvangen, dan breng ik 10% administratiekosten extra in rekening.

Spoed?

 • U kunt voorrang krijgen op mijn andere lopende projecten indien u een project sneller dan de door mij aangegeven periode nodig heeft. Tegen 250% van mijn gangbare tarief ga ik direct voor u aan de slag en krijgt u met spoed de eerste voorstellen.

Auteursrechten

 • Na betaling van het volledige bedrag van uw project stuur ik u een zogenaamde ‘Overeenkomst overdracht van auteursrechten’. Vanaf dit moment zijn mijn ontwerpen uw volledig eigendom en kunt u ze commercieel gebruiken. Voor het overdragen van auteursrechten reken ik € 100,-.
 • Alleen wanneer u rechtstreeks een opdracht plaatst bij 7 Men, ontvangt u van mij de auteursrechten over het gemaakte werk. In het geval van pitches en andere ontwerpwedstrijden behoudt 7 Men de rechten en kunnen deze enkel op uitdrukkelijk verzoek overgedragen worden. Of dit al dan niet gebeurt, ligt ter beoordeling aan 7 Men.

Wilt u nog iets weten? Stel hier vrijblijvend uw vraag!

Geïnteresseerd in wat ik doe?

Symboliek doet zoveel meer met een logo, ik raak er simpelweg niet over uitgepraat.
Als u wilt weten wat ik voor een nieuw logo kan betekenen,
of hoe ik een bestaand ontwerp van extra lading kan voorzien…

Neem nu contact op

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

newspaper templates - theme rewards