Image
Top
Menu

Aanbevelingen en ervaringen

Wat vertellen anderen over mij?

“Niet bang om nee te zeggen”

“Ronald is een topdesigner. Prettig om mee samen te werken, creatief, denkt out of the box, snel, gaat alleen voor het beste resultaat en is ook niet bang om nee te zeggen wanneer hij het niet eens is met zijn opdrachtgever.”
Patrick Schriel, 15 mei 2015
www.patrickschriel.nl

“Prijs/kwaliteit is bijzonder goed”

“Ik heb twee keer met 7 Men samengewerkt en twee keer een logo laten ontwikkelen voor mijn bedrijven. De (voor)gesprekken met Ronald gingen altijd zeer makkelijk en vrij snel konden de eerste drafts gemaakt worden. Prijs/kwaliteit is bijzonder goed, Ronald is snel en weet wat er in de markt te koop is. Logo’s zijn dan ook zeer van deze tijd. Ik zou de volgende keer wederom bij 7 Men aankloppen voor een mooi en modern logo.”
Michiel Brandhorst, 16 maart 2015

“Ronald and 7 Men made our live so much easier”

“The designs were always delivered in time and very accurate. We’re happy with our logo and I really appreciate his approach in finding the style that suits our product and target group.”
Rico Veugen, 11 maart 2015
www.iamyogi.com

“Een opvallend goede ontwerper!”

“Ronald van 7 Men heeft een update gemaakt voor de huisstijl van Operational Excellence Transfer en daarna ook een brochure opgemaakt. We zijn er erg gelukkig mee. Ronald heeft in korte tijd een bijzonder mooi logo ontworpen. Ronald is enthousiast, flexibel en bovenal een opvallend goede ontwerper!”
Pieter Jan Hische, 25 februari 2015
www.operationalexcellence.nl

“Ronald delivers high quality work quietly and quickly”

“I find him to be responsive and helpful, patient and conscientious. I enjoy a constructive and creative working relationship with Ronald, and can heartily recommend him.”
Graham Bolton, 22 augustus 2014
www.osqr.com

“Ronald is een zeer prettige persoon om mee samen te werken die niets teveel is en altijd meedenkt”

“In 2013 heeft 7 Men onze huisstijl en logo compleet en naar volle tevredenheid vernieuwd. Ook onze 2 nieuwe websites (medio maart 2014 online) zijn van de hand van 7 Men. Kortom, wij zijn zeer blij met 7 Men!”
Robert-Jan Scheffel, 3 maart 2014
www.scheffel.nl

“Als geen ander heeft hij zich ingeleefd”

“Zowel mijn site als huisstijl zijn ontworpen en ontwikkeld door Ronald van 7 Men. Ronald werkt snel accuraat en weet me iedere keer weer te verrassen met zijn inzichten en creatieve oplossingen. Als geen ander heeft hij zich ingeleefd in mijn onderneming en daar een overzichtelijke en professionele website bij weten te maken.”
Rick Breeuwer, 2 maart 2014
www.axYun.nl en www.wftxperience.nl

“Creatief, meedenkend en doeltreffend”

“Heel erg fijn om jou getroffen te hebben om aan dit project te werken! Creatief, meedenkend en doeltreffend!! Jouw referenties zijn absoluut niet uit de lucht gegrepen.”
Marlon Broeren, 18 oktober 2013
www.comfortho.nl

“Hij weet alles erg snel en vakkundig om te zetten naar concrete producten”

“7 Men levert professioneel en kwalitatief zeer goed werk. Ronald toont oprecht interesse in nieuwe ideeën en weet deze erg snel en vakkundig om te zetten naar concrete producten, zoals een huisstijl en een logo. Hij is daarnaast erg creatief en flexibel. Met zijn positieve benadering en enthousiasme is hij bovendien ook een fijne zakenpartner.”
Chris van Grinsven, 20 juni 2013
www.singerinsuit.nl

“Zonder twijfel een aanrader”

“Zoek je iemand die met je meedenkt en net even iets langer nadenkt over de invulling van je wensen? Dan moet je bij Ronald zijn. Hij heeft voor onze onderneming een zeer toepasselijke huisstijl ontwikkeld. Hij is accuraat, vriendelijk en snel. Zonder twijfel een aanrader!”
Aby Gazan, 4 februari 2013
www.devooruitplanners.nl

“Topdesigner!”

“Ik heb Ronald al meerdere malen gevraagd een huisstijl te ontwerpen. Hij is altijd snel, creatief, vindingrijk en communicatief. Topdesigner!”
François Janssen, 3 maart 2013
www.avwauctions.nl

“Sterk in het trechteren van de vraag en het idee”

“Ronald is in het begin van een proces sterk in het trechteren van de vraag en het idee. Eenmaal de richting bepaald weet hij je erg goed aan te voelen en met je te sparren. Gezamenlijk kom je in korte tijd tot het gewenste eindresultaat. Keer op keer een resultaat waar ik op voorhand niet van had kunnen dromen. Ik zal dan ook zeker meer met Ronald gaan ondernemen.”
Vincent Weinschenk, 11 oktober 2012
www.wherehows.com

“In korte, snelle slagen polijst hij het ontwerp totdat het helemaal naar je zin is”

“Sinds kort ben ik in het bezit van een hele mooie, frisse huisstijl. Ik kwam 7 Men op het spoor via een designwedstrijd. Niet het makkelijkste uitgangspunt voor een ontwerper, want ontwerpen op afstand met minimaal persoonlijk contact. Ronald weet, met een summiere briefing, exact de goede snaar te raken. In korte, snelle slagen polijst hij het ontwerp totdat het helemaal naar je zin is. Hij komt met creatieve oplossingen voor ontwerpvragen. Zijn praktische adviezen voor het drukken van zijn ontwerp, maken dat je tegen lage kosten een goed resultaat in handen hebt. Ik beveel 7 Men van harte aan!”
Nicoline Jansen, 30 september 2012
www.civilservice.nl

“Een flexibele instelling”

“Afgelopen maanden heb ik intensief met Ronald samengewerkt. Vaak ’s avonds en op zondagochtend. Dat tekent zijn flexibele instelling. Hij heeft voor mijn bedrijf een logo, huisstijl en website ontwikkeld. De opdracht was mijn ideeën omzetten naar een concept, dat past als een maatpak. Hij heeft mijn verwachtingen overtroffen. Daarnaast is Ronald gewoon een hele fijne kerel om mee te werken.”
Marck den Breejen, 17 september 2012
www.dbim.nl

“Het is een verademing om met je te werken. Lekker snel”

Rodney Elliot, 29 juni 2012
www.hollandlifetime.nl

“Zeer tevreden over het eindresultaat”

“Ronald (7 Men) heeft het logo en complete huisstijl ontworpen voor mijn onlangs opgerichte bedrijf Destination Beach. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en het proces dat doorlopen is om dit te bereiken. Creativiteit / open communicatie / stiptheid / proactiviteit zijn o.a. aspecten die ik heb gewaardeerd in de samenwerking met 7 Men.”
Rob Ruppert, 11 mei 2012
www.destinationbeach.com

“Niet bang zijn eigen mening naar buiten te brengen”

“Ronald heeft ons logo, huisstijl en website met veel enthousiasme ontworpen. Hij is een zeer professioneel individu, met een scherp oog voor detail en is niet bang zijn eigen mening naar buiten te brengen. Hij luistert en denkt mee. Erg prettig om te weten is dat geen enkele vraag hem teveel is en er snel op reageert. Kortom, ik kan 7 Men aan iedereen aanbevelen.”
Kim Langenberg, 13 maart 2012
www.trickle.nl

“Originele ideeën”

“Ronald heeft voor mij een complete huisstijl gemaakt voor mijn nieuwe dietistenpraktijk. Hij heeft originele ideeën en ondanks zijn vakantie tussendoor was alles op tijd en mooi afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan hem daarom zeker aanbevelen.”
Jenny Depondt – van Waard, 3 februari 2012
www.food2fit.nl

“Ik kan er veel woorden aan vuil maken, maar ik ben over Ronald en wat hij voor mij doet gewoon heel tevreden. Punt”

Mirjam Frentz, 9 april 2011
www.leadingladiesclub.com

“Hij denkt met je mee en hij denkt vooruit”

“Ik kan me helemaal scharen achter Ronalds eerdere aanbevelingen. Lees ze en vraag je af waarom zoveel mensen zo tevreden zijn! Wat mijn ervaring betreft: Het heeft me blij verrast hoe snel en juist Ronald mijn wensen om wist te zetten in een zeer goed logo. Ja, Ronald kent z’n vak uitstekend en levert aangenaam snel, maar wat ik het belangrijkste vond is zijn omgang met cliënten. Hij weet goed te communiceren en is servicegericht. Op je vragen weet hij antwoord, hij denkt met je mee en hij denkt vooruit. Hij communiceert op een manier dat in het proces het beste van jouw wensen en ideeën en van zijn vakmanschap en creativiteit naar voren komt. Kortom, voor mij een heel prettige samenwerking, met een fantastisch resultaat: www.metstem.nl Zoek niet verder, mensen!”
Yinske Silva, 10 oktober 2011
www.metstem.nl

“Eigenlijk lijkt geen ontwerp van hem hetzelfde, behalve strak en kloppend”

“Een logo laat je als het goed is maar 1x ontwerpen. En wat mij betreft, dit ontwerp kan jaren mee. Ik had via een kijkje in Ronalds portfolio al snel door dat hij originele ontwerpen maakt, grafisch out of de box begint, en elk ontwerp herkenbaar/uniek maakt qua vorm en kleurstelling. Eigenlijk lijkt geen ontwerp van hem hetzelfde, behalve strak en kloppend. Ronald / 7 Men is niet alleen maar online in de Cloud bezig, maar ook normaal via de gouden gids te benaderen. Ik hoop dat in de toekomst heel veel personen mijn YEL | Your Emotion Live logo gaan zien, dan is Ronald trots, en is mijn product een succes.”
Vincent van Witteloostuyn, 13 juli 2011
www.yeltv.com

“Gewoon toppertje”

“Over Ronald en zijn werk kan ik alleen maar zeggen dat het gewoon werkt! Hij luistert en snapt wat er gevraagd wordt, niets moeilijke concept-plannen of mood-boards, maar resultaat. Iemand die een beetje weet wat hij wil op communicatievlak, spaart zich via zijn input een reclamebureau uit. Gewoon toppertje!”
Thomas Metz, 11 april 2011
www.twca.nl en www.temppoint.nl

“Ronald, super… Dat is wat ik bedoel… Dank”

Paul Dijkstra, 13 mei 2011
www.b-informed.nl en www.b-active.nl

“Hij is een snelle denker, die goed luistert”

“Ronald is een uitstekende professional die goed de balans weet te bewaren tussen creativiteit en resultaatgerichtheid. Hij is een snelle denker, die goed luistert naar zijn cliënt en dit onmiddellijk in beelden weet om te zetten. Daarnaast is hij flexibel en schuwt hij niet om zijn eigen mening krachtig neer te zetten of hieraan vast te houden om middels een discussie het ontwerp verder te brengen of juist niet, maar alleen als dat in zijn ogen het resultaat ten goede komt. Ronald werkt snel en gebruikt alle moderne communicatiemiddelen. Dit maakt hem zeer effectief. Hij zet zijn ervaring bovendien in, om je wegwijs te maken in de grafische wereld waar nodig. Zijn prijs/kwaliteit is werkelijk ongeëvenaard in de markt, zeker gezien de mogelijkheden tot maatwerk. Doe jezelf een plezier en huur hem in. Krijg je geen spijt van! Hij heeft voor mij mijn logo, huisstijl en website ontwikkeld. Voor logo en website, zie: www.stemverscoaching.nl”
Maarten Stemvers, 6 april 2011
www.stemverscoaching.nl

“Het empatisch vermogen van Ronald”

“Graag schrijf ik een aanbeveling voor Ronald.Vanaf de start van onze samenwerking voor het ontwerpen van een website, was er sprake van een interactie tussen Ronald en mij. Snel en accuraat te werk, met als resultaat dat er binnen no-time (m.n. door het empatisch vermogen van Ronald) een website is neergezet die een spiegel vormt voor Fikara FD / Mirjam Kremer. Ronald, nogmaals bedankt!”
Mirjam Kremer-Gasman, 1 april 2011
www.fikara-fd.nl

“Het contact is heel gemakkelijk en natuurlijk”

“Ronald heeft mijn logo en daarna website ontworpen. Naast dat ik heel tevreden was over zijn ontwerp, was het heel prettig werken met hem door zijn toegankelijkheid. Geen vraag is gek en hij denkt op een prettige en snelle manier met je mee. Het contact is mede daardoor heel gemakkelijk en natuurlijk – zelfs gezellig!”
Suzanne Bergman, 1 maart 2011
www.bergmanteksten.nl

“Wanneer jij tevreden bent, zet hij nog een stapje extra”

“Ronald heeft met veel aandacht het logo, de huisstijl en de website van mijn bedrijf Branding in Business ontworpen. Het resultaat mag er zijn! Hij is betrokken bij het proces en zorgt ervoor dat je doordacht keuzes maakt. Kritisch en creatief. Hij heeft liefde voor zijn vak, werkt snel en is goed bereikbaar. Wanneer jij tevreden bent, zet hij nog een stapje extra. Ronald, bedankt!”
Lianne Toebes, 5 Januari 2011
www.brandinginbusiness.nl

“Beviel prima”

“Ik heb 7 Men en dus ook Ronald leren kennen gedurende een ontwerptraject van een nieuwe huisstijl en een website. Beviel prima doordat Ronald uitstekend in staat is om vanuit een idee bij de klant tot een concreet voorstel te komen, wat dan ook nog eens kwalitatief en creatief uitstekend is.”
Erik Poelman, 28 Februari 2011
www.osqr.com

“Ben je op zoek naar een one-stop-shop topontwerper?”

“Ronald heeft geholpen om een droom tot leven te laten komen. Hij is de ontwerper van het Orange Coaching logo. Ronald heeft binnen budget en op tijd een fantastisch ontwerp opgeleverd. Daarnaast heeft hij ook geholpen om mijn website te ontwerpen en op te zetten. Dus ben je op zoek naar een one-stop-shop topontwerper voor je bestaande of nieuwe bedrijf, dan kan ik je Ronald van harte aanbevelen.”
Maurice Janssen Duijghuijsen, 2 Februari 2011
www.orangecoaching.nl

“Een creatieve ontwerper die goed luistert”

“Ronald is een creatieve ontwerper die goed luistert naar de klant, meedenkt en zijn afspraken nakomt. Wij hebben altijd zeer prettig met Ronald gewerkt.”
Pauline de Bruijn – Segeren, 11 Mei 2010
www.aratisgroep.nl

“Ronald wil dat jij als klant krijgt waar je om denkt te hebben gevraagd”

“Ronald heeft mijn logo en huisstijl ontworpen. Goed luisterend en met een creatieve blik naar mijn wensen, heeft hij deze vertaald in het ontwerp. Ronald is zeer servicegericht, wil graag dat jij als klant krijgt waar je om denkt te hebben gevraagd. Zeker als leek in het ontwerp-landschap is het fijn om te werken met een deskundige, die je met raad en daad bij staat, dat is Ronald! Zeker aan te raden bij jouw ontwerpklus.”
Tosca Bouvrie, 8 November 2010
www.inspiratos.nl

“Snel en volgens afspraak”

“Ronald heeft enkele logo’s en websites voor ons ontworpen. Hij levert snel en volgens afspraak (wat bij veel creatievelingen niet het geval is). Bovendien zijn de ontwerpen strak, gedetailleerd en goed geprijsd.”
Frans Klerx, 8 Oktober 2010
www.gevelprotectt.nl

“Een intelligente benadering”

“Ronald leerde ik kennen via een pitch voor ontwerpers. Er deden tal van grafisch ontwerpers mee en Ronald werd tweede. Toch bleef Ronald en vooral zijn intelligente benadering bij mij hangen. Ik wist zeker dat we meer zouden gaan doen samen, en dat is gelukt. Ronald is een topper in het creatief vormgeven van wie je bent, waar je staat en wat je boodschap is. Hij heeft de nieuwe huisstijl van MindTuning ontworpen en we kregen daar al tal van complimenten over. Ronald blijft mijn eerste keuze!”
Pieter Frijters, 1 Juni 2010
www.mindtuning.nl

Geïnteresseerd in wat ik doe?

Symboliek doet zoveel meer met een logo, ik raak er simpelweg niet over uitgepraat.
Als u wilt weten wat ik voor een nieuw logo kan betekenen,
of hoe ik een bestaand ontwerp van extra lading kan voorzien…

Neem nu contact op

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

newspaper templates - theme rewards